Taxaties

Taxaties

Het kan van groot belang zijn om een taxatie uit te laten voeren voor het afsluiten van een verzekering inzake BW 7:960, het afwikkelen van een boedelscheiding, de afronding van een erfenis (successierechten), schenking van antiek of een vergoeding van schade. Verzekeraars verlangen in bepaalde gevallen een taxatie en soms ook na een aantal jaren een herziene taxatie.   

Verschillende generaties worden deze taxaties al uitgevoerd door Gerbenzon. Wij kunnen dan ook bogen op bijna een eeuw ervaring.

Het tarief is afhankelijk van reistijd en omvang van de taxatie. Een richtprijs is dan ook moeilijk van te voren te geven, maar de ervaring leert dat een taxatie van waardevolle voorwerpen in een normale inboedel bij een uurtarief van EUR 75,00 zelden meer bedraagt dan EUR 350,00. Echter geen situatie is hetzelfde; soms is er meer onderzoek nodig. Een hertaxatie is doorgaans goedkoper.

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

10.08 | 10:23

Ik ben de trotse eigenaar van deze tafel

...
06.04 | 21:59

Ik vind dit een heel mooi verhaal , waar ik een beetje mijzelf kan terug vinden ik wel geen vader die mijn stiel deed en ook geen opvolgers

...
26.01 | 08:35

En toen mocht je het beeld houden? Mooi gemaakt hoor. Groeten Piet en Alice

...
04.08 | 10:49
P. Gerbenzon & Zonen heeft ontvangen 66
Je vindt deze pagina leuk